BYS - REB 2:0

09.10.2011 19:12

     V posledním podzimním kole FFL jsme se utkali s Rebely, se kterými jsme měli vždy úspěšnou bilanci. Osud utkání byl ovšem nejistý, protože celkem dost hráčů nemohlo na dnešní zápas a měl jsem co dělat, abych poskládal sestavu. V brance se po dlouhé době ukázal José, který zaskakoval za Ruprda v brance. Úvod utkání byl zajímavý, protože jsme nastoupili v sestavě 8+1. I v tomto počtu jsme hráli aktivněji než soupeř a více jsme se tlačili do útoku, ale žádné výraznější šance jsme si nevypracovali. Deset minut po začátku utkání přijel Kyslík, který po krátkém pobytu na hřišti přihrál Caesarovi, jehož střela zapadla do horního rohu soupeřovy branky. Druhý gól za několik minut přidal Kokino, který z hranice velkého vápna krásnou technickou střelou doslova roztrhl brankovou síť. Potom se dostavil Jirka a byli jsme už v plném počtu. Ještě v prvním poločase měl dvě velké šance Vojta, ale brankář Rebelů byl proti. Potom se Jirka po krásné individuální akci dostal před brankáře, ale v poslední chvíli jeden z obránců Rebelů odkopl míč na roh. Soupeře jsme jasně přehrávali a José měl v brance někdy dlouhou chvíli.

     Ve druhém poločase jsme soupeře taky přehrávali, dokázali jsme si přesně přihrávat a Rebely jsme k ničemu vážnějšímu nepustili. Velkou příležitost měl Kokino, který po jednom z našich rohů jen těsně vedle minul horní rožek soupeřovy brány. V další šanci byl Caesar, který nepropasíroval míč skrz zahuštěnou obranu Rebelů. Tomova dorážka skončila jen půl metru vedle brány a z další akce Ondra trefil břevno. Ke konci už nám docházely síly a soupeř měl několik nadějných protiútoků, které buď ztroskotaly v nepřesné finální přihrávce nebo střela šla pár metrů od Josého branky. Zápas nakonec skončil našim vítězstvím 2:0. Chtěl bych poděkovat všem hráčům, kteří toto celé utkání odběhali, aniž by měli možnost vystřídat. Také musím pochválit zlepšující se výkony Petra a Toma a poděkovat naší obraně, která předvedla bezchybný výkon a soupeři za naprosto férovou hru.

     Ještě jednou se Jirkovi omlouvám za komplikace, které zapříčinily jeho pozdní příchod. Vzniklo totiž menší nedorozumění mezi kapitánem a řidičem auta.

Vojta, kapitán Bystrce

BYS - REB 2:0 (2:0)

Střelci: Caesar, Kokino

Hráli: José, Dominik, Ňáca, Ondra, Petr, Vojta, Kokino, Kyslík, Jirka, Tomáš a Caesar