BYS - RCV 9:0

10.11.2012 18:50

     V posledním podzimním zápase jsme se utkali s týmem z Řečkovic, který na podzim ani jednou nevyhrál a měl velmi zápornou bilanci 0:21. Proto jsme pevně doufali, že v tomto zápase zvítězíme a podzim zakončíme třemi body. Už před začátkem utkání jsme pochopili, proč se Řečkovicím na podzim nedaří. Není to z toho důvodu, že by hrály špatně, ale nechodím jim hráči. I v tomto utkání hráli o dva hráče míň v poli.

     Na začátku prvního poločasu ovšem nebylo poznat, že soupeř má o dva hráče míň. Sice jsme měli územní převahu, hráli jsme většinou na jejich polovině, ale žádnou. výraznější šanci jsme si nevypracovali. Až v 15. minutě jsme se dokázali prosadit. Vojta se před vápnem vyhnul dvěma obráncům, zamířil přesně k pravé tyči a otevřel tak střelecký účet Bystrce. Museli jsme být stále na pozoru, protože Řečkovice hrozili ze standardních situací a při jedné z nich nás zachránil někdo z našich obránců, který vykopl míč z brankové čáry. Těsně před koncem první půle jsme přidali druhý gól, který po krásné přihrávce dal Tomáš, jež se ocitnul sám před brankářem.

     Ve druhém poločase jsme chtěli zlepšit přihrávky, více začít běhat a zpřesnit střelbu na bránu, což se nám povedlo. Hned z kraje utkání se prosadil Honza, který poslal míč do prázdné branky. Za chvíli se trefil Radim, a bylo to už 4:0. Na hráče Řečkovic přišla únava a projevovala se nepřítomnost dvou hráčů v poli. Bohužel si už přesně nepamatuji, v jakém pořadí kdo dával góly. Nejednalo se o žádné náhodné góly, ale dokázali jsme si poslat několik přesných přihrávek, ze kterých těžili Honza nebo Kofi, dále se prosadili Salw a Tomáš. Poslední branku vsítil Radim, který si v běhu zpracoval míč, obhodil brankáře a v pádu doklepl míč za brankovou čáru. Soupeři bych chtěl poděkovat za statečný výkon a našim hráčům za kvalitní výkon v zápase.

Vojta, kapitán Bystrce

BYS - RCV 9:0 (2:0)

Střelci: Vojta, Honza 2, Radim 2, Tomáš 2, Salw, Kofi

Hráli: José, Ruprd, Dominik, Vítek, Kája, Vojta, Tomino, Kofi, Algi, Honza, Tomáš, Radim, Adam, Salw a Balzám