BYS - PET 0:0

25.09.2011 17:23

     V druhém kole FFL nás čekal další velmi težký soupeř, který se loni umístil na druhém místě a to PET. K zápasu se nás sešlo celkem 17, takže jsme měli celkem 6 hráčů na střídání. V obraně nám bohužel chyběl Vítek, který do konce podzimu nebude hrát ze zdravotních důvodů. Začátek utkání byl z naší strany trochu nervozní a soupeř měl v držení míč. Pak jsme se osmělili a po přihrávce Radima byl sám před bránou Koffi, který jen těsně minul branku. V prvním poločase měli hráči PET šanci z přímého kopu, ale náš brankář vytáhl skvělý zákrok. Z následného rohu se nic nestalo. Potom jsme asi na 5 minut uzamkli soupeře na jejich polovině, ale žádnou výraznější šanci jsme si nevypracovali. Pak se 10 minut hrálo převážně na polovině hřistě. Těsně ke konci 1. poločasu jsme si v soupeřově vápně vytvořili dvě velké šance, které jsme bohužel neproměnili.

     Ve druhé půli jsme spíše hrozili z protiútoků, ale bohužel jsme ztroskotali v koncovce. Jak už se blížil konec utkání, trochu jsme znervózněli a Petrováci si začali vypracovávat šance. Jednu z největších vytěsnil nohou jeden z našich obránců, když se míč odrazil od tyčky ven z hřiště. Dalšími dvěma bravurními zákroky se blýskl Ruprd, který nás takto zachránil a další dvě šance jsme všichni vytěsnili očima, protože střely letěly jen těsně nad břevnem. Závěrečné minuty jsme si pohlídali a zápas jsme dotáhli na remízu. Tohle je snad naše první historická remíza a první body s týmem Petrova. Děkuji všem hráčům, kteří svým výkonem pomohli k prvním bodům v letošní sezóně farní ligy.

Vojta, kapitán Bystrce

BYS - PET 0:0 (0:0)

Hráli: Ruprd, Dominik, Ňáca, Ondra, Kája, Vojta, Kokino, Jeňa, Koffi, Balzám, Caesar, David, Salw, Tomáš, Peťa, Radim a Zdeněk