BYS - MOL 2:1

06.05.2012 20:00

     V dalším jarním utkání jsme nastoupili proti týmu MOL (Michal a Oltec), ve kterém nám musel chytat Tomáš, protože naši brankáři nemohli nastoupit. V prvním poločase nebylo k vidění mnoho šancí, obrany obou týmů  pracovaly na jedničku a nepouštěly útočníky do dobrých střeleckých pozic. Pouze několik minut před koncem prvního poločasu nechala obrana soupeře více prostoru pro Kyslíka, střela se mu nepovedla, ale dorážející Kofi uklidil míč do sítě. Poločas skončil 1:0.

     Ve druhém poločase už přibylo více šancí a také gólů. Nejprve Balzám vyslal střelu, která jen o několik centimetrů minula branku soupeře. O něco málo později se dobře uvolnil Kyslík a krásnou střelou zvýšil skóre na 2:0. Ještě mohl zvýšit Balzám, ale jeho střela skončila na břevně a ani následná dorážka Petra B. se neujala. Také soupeř měl několik dobrých šancí. Několikrát zahrozil při standardních situacích, jednou se objevil zcela sám před brankářem jeden z útočníků týmu MOL, ale naštěstí promarnil šanci. Čtyři minuty před koncem zápasu hosté snížili, ale už jsme je nepustili do žádné šance. Nutno podotknout, že soupeř nemohl střídat a vůbec to pro nás nebyl lehký zápas.

     Děkuji všem hráčům, kteří svým výkonem přispěli k výhře, hlavně obraně a Tomovi, který se na výbornou zhostil pozice brankáře.

Vojta, kapitán Bystrce

BYS - MOL 2:1 (1:0)

Střelci: Kofi, Kyslík

Hráli: Tomáš, Kája, Ňáca, Dominik, Ondra, Vojta, Petr B., Kofi, Algi, Tom, Marek, Balzám, Caesar, Zdeněk a Kyslík