BYS - LES 0:5

13.10.2013 19:01

     Ve třetím podzimním utkání se střetly dva tým z horních pater tabulky, a proto se dal očekávat velmi vyrovnaný zápas. Bohožel, jak z nadpisu vyplývá, nebylo tomu tak. Hned v úvodu utkání jsme inkasovali gól, kdy se nám nepodařilo odkopnout míč, protihráč nám sebral míč, dostal se za naši obranu a balón poslal mezi nohama brankáře. Za deset minut jsme prohrávali 0:2. Nezachytili jsme protiútok Lesné, gólman sice první střelu vyrazil na tyč, ale od ní se míč odrazil přímo k noze jednomu z útočníku Lesné a z metru už nebyl problém doklepnout míč do sítě. Potom jsme se přeci jenom dostali ke hře, ale hlavičky Caesara a Toma z nadějných pozic skončili vedle brány soupeře. Neujala se ani Vojtova střela z hranice velkého vápna, která skončila na tyčiTřetí gól jsme dostali z rohového kopu. V poslední pětiminutovce jsme dostali zbylé dva góly. Čtvrtý jsme dostali z penatly, kdy jeden z našich obránců nešťstně hrál rukou ve vápně. Poslední jsme inkasovali opět z rohového kopu, po kterém nastal v našem malém vápně zmatek a hráči Lesné se v něm lépe zorientovali.

     Do druhého poločasu jsme nastoupili lehce frustrovaní, jelikož jsme nečekali takový průběh utkání. Naší snahou bylo vstřelit čestný gól, ale ze začátku druhé půle jsme museli bránit nebezpečné útoky Lesné. Naštěstí jsme neinkasovali a zbylých 25 minut druhé půle jsme soupeře nepustili k do žádné šance. Měli jsme několik velkých šancí alespoň korigovat výsledek utkání. Caesar dvakrát nastřelil brankovou konstruci a hlaně nechal vyniknout brankáře Lesné, zblízka se neprosadil ani Kuba a několik nadějných pokusů měl Algi, ale dneska neměl přesnou mušku. 

     Musíme oprávněně uznat, že soupeř byl dnes lepším týmem na hřišti. Jejich kádr tvořili skupinka čtyř Čechů a zbytek byli hráči mluvící španělsky, popřípadě anglicky. V zápase nastalo několik sporných momentů, při kterých jsme dlouho diskutovali, ale nakonec jsme se rozumně dohodli. Děkuji našim hráčům, že to ve druhém poločase nezabalili.

Vojta, kapitán Bystrce

BYS - LES 0:5 (0:5)

Hráli: Petr Š., Kája, Vítek, Dominik, Standa, Vojta, Kuba, Algi, Petr B., Tom, Balzám, Caesar a dva noví hráči od Algiho