BYS - LES 0:2

17.10.2012 21:10

     V dalším utkání FFL jsme se utkali s týmem z Lesné, který jsme v minulé sezóně vysoko porazili 4:0. Bohužel tento výsledek jsme nezopakovali a prohráli jsme 2:0. Úvod utkání provázel oba týmy řada nepřesností, ale přibližně po 15 minutách Lesná zpřesnila hru, lépe si začala přihrávat a o výsledku utkání rozhodla již v první půli. V našem týmu bohužel nefungovala záloha, která se snažila pomoci útoku, ale už se tolik nevracela do obrany. První poločas byl z naší strany velmi špatný.

     Ve druhé půli jsme zlepšili oba kraje obrany, záloha se začala více vracet a také jsme si začali lépe přihrávat. Začali jsme více střílet na branku soupeře, ale střely neměly potřebnout razanci na to, aby překvapily brankáře Lesné. Protivník už neměl tolik šancí jako v prvním poločase, ovšem náš brankář musel předvést dva skvělé zákroky proti šancím soupeře. Zápas vyhrála Lesná 2:0.

     Už podruhé během této sezóny musel naskočit do brány Tom, který jinak hraje v záloze a odvádí výbornou práci. S našimi brankáři to nevypadá úplně růžově. Ruprd zřejmě za nás nebude chytat, protože musí přes víkendy pracovat a José občas v neděli píská volejbalové zápasy. Další věcí, proč se nám zatím nedaří, je časté měnění krajní obrany a zálohy. Každý zápas se sejdeme v trochu jiné sestavě a proto naše přihrávky nejsou vždy přesné nebo nehrajeme svůj post. Děkuji všem hráčům, kteří mohli v neděli hrát a kteří došli i přesto že měli náročný víkend.

Vojta, kapitán Bystrce

BYS - LES 0:2 (0:2)

Hráli: Tom, Petr, Vítek, Dominik, Vojta, Tomáš, Algi, Caesar, Balzám, Tomino, Salw a Adam