BYS - HUS 5:2

22.04.2012 17:45

     Ve třetím jarním utkání jsme se střetli s týmem Husovic, který zamluvil hřiště na Janouškově. Naštěstí nenastaly žádné komplikace, takže k utkání mohlo nastoupit celkem 17 hráčů a měli jsme možnost často střídat. V brance nám chytal Jose, ovšem s obranou jsem musel trochu zaimprovizovat, protože z původní obrany hrál jenom Dominik. Děkuji Markovi, který odehrál celý zápas ve středu obrany.

     V úvodu prvního poločasu se oba týmy rozehrávaly, ale za 10 minut jsme vedli 1:0, kdy se ke vzdálenější tyči trefil Radim. Za několik minut jsme přidali druhý gól, kdy se ve vápně prosadil Balzám. Potom se do hry dostaly Husovice a několikrát zahrozily ze standardních situací, nebo kvůli nedorozumění naší obrany. Mohli jsme být rádi, že jsme neinkasovali. Závěr prvního poločasu se odehrával ve středu hřiště. Také jsme párkrát vystřelili na bránu soupeře, ale nijak dramaticky jsme ji neohrozili. Poločas skončil 2:0.

     Do druhého poločasu aktivněji vstoupily Husovice, ale žádná jejich akce neohrozila naši bránu. Naopak my jsme díky rychlému pohybu přidali třetí branku, kdy se po Tomově střele dostal k míči David, a dobře umístěnou střelou prostřelil brankáře Husovic. O minutu později opět David zvýšil na 4:0, který využil zaváhání husovické obrany. Za několik minut už to bylo 5:0, když se před brankářem objevili hned tři naši útočníci a Caesar se mohl rozhodnout, jestli ještě přihraje nebo to vezme na sebe. Nakonec dal brankáři jesle. Za tohoto stavu jsme polevili v běhání a už jsme tolik nestřídali, čehož Husovice využily ke snížení stavu na 5:2. Jednou se prosadily z rohu, podruhé dobře mířenou střelou. Jose předvedl výborný zákrok po standardní situaci Husovic a ani naše protiútoky nezměnily skóre utkání, takže jsme zaslouženě získali tři body. Chtěl bych pochválit všechny hráče, kteří poctivě odehráli celé utkání.

Vojta, kapitán Bystrce

BYS - HUS 5:2 (2:0)

Střelci: Radim, Balzám, Caesar a 2x David

Hráli: Jose, Dominik, Michal, Marek, Ondra, Algi, Salw, Vojta, David, Kokino, Radim, Kofi, Zdeněk, Petr B., Tom, Balzám a Caesar