BYS-HUS 2:3

21.04.2011 13:03

V prvním jarním utkání jsme bohužel prohráli s Husovicemi 2:3. Ačkoliv výsledek vypadá vyrovnaný, úvod zápasu tomu nenapovídal. Během 15 minut jsme prohrávali 0:2 a mohlo být ještě hůř. Naštěstí jsme se uplně nepoložili a síly na hřišti se vyrovnaly. Při druhém rohovém kopu se míč odrazil od obránce Husovic do branky a snížili jsme na 1:2.

Začátek druhé půle se nám opět nepovedl a prohrávali jsme 1:3, kdy se po nepřesném odkopu brankáře dostal útočník Husovic k míči a přesnou ranou k pravé tyči zvýšil vedení svého týmu. Hráči Husovic potom měli zápas pod kontrolou, ale necelých 10 minut před koncem jsme snížili na 2:3, kdy z pravé strany centroval Balzám a Caesar lehkou tečí nasměroval míč do branky. V závěru utkání vznikla sporná situace, kdy se míč v pokutovém území  dotkl ruky jednoho z obránců Husovic, ale penalta se nestřílela,pouze jsme vhazovali aut.

Chtěl bych poděkovat všem hráčům, kteří mohli hrát a kteří předvedli bojovný výkon. Také bych chtěl zdůraznit, že za náš tým nastoupili 2 noví hráči - Salw a Petr Bartek.

 

BYS-HUS 2:3 (1:2)

Střelci: Vojta, Caesar

Hráli: Pavel, Dominik, Ňáca, Honza Štaffa, Salw, Ondra Krčál, Petr Bartek, Vojta, Caesar, Balzám, Radim a Ondra Kašpárek.