BYS - TOM 0:3

09.10.2014 19:27

     V prvním zápase nového ročníku Farní fotbalové ligy jsme se v prvním kole utkali s týmem Tomášků, ke kterým přešlo několik hráčů, kteří ještě minulou sezónu hráli za náš tým. Od začátku zápasu bylo poznat, že se jedná o první zápas podzimu, jelikož oba týmy se v kombinaci hledaly. Přihrávky ne vždy našly toho správného adresáta a hra se odehrávala většinu času ve středu pole. V polovině první půle předvedl Kuba Klíma (TOM) šikovné vedení míče a z hranice velkého vápna otevřel skóre. Do poločasu přidali Tomášci ještě jeden gól. V závěru první půle jsem s vypětím všech sil odehráli míč z brankové čáry a soupeř se jen divil, co všechno dokázal zahodit. 

     Ve druhé půli nám ovšem docházeli síly. Z kraje nám vstřelil třítí gól Caesar, který dostal krásnou přihrávku mezi obránce a prostřelil brankáře, který jinak předváděl perfekní zákroky. Náš tým se zmohl na jeden povedený protiútok, kterému chbělo přesné zakončení a jedna standardní situace, ze které bylo pořádné rušno v soupeřově vápně. 

Celé utkání jsme hráli o jednoho hráče míň a tudíž jsme neměli nikoho na střídání. Přesto bych chtěl poděkovat všem hráčům, kteří mohli hrát, za bojovný výkon a nasazení. 

Vojta, kapitán

BYS - TOM 0:3 (0:2)

Hráli: Mišák, Vojta, Salw, Tomino, Matěj, Ondra, Michal, Salw a Johny